El Celler s’aixeca sobre un turó, integrant una moderna arquitectura sobre la base d’una antiga masia del segle XVIII. El celler va ser finalista en la segona edició dels premis FAD “Vivir con Madera”.
Entre els finalistes només van ser sel.leccionades dues bodegues:
PROTOS de Richard Rogers i MAS RODÓ de Carles Sala.
El celler es troba envoltat per les vinyes, on el raïm és collit manual i curosament per aconseguir vi d’alta qualitat. Tant el celler com les vinyes estan dissenyats per portar a terme una baixa producció. D’aquesta manera concentrem els esforços per donar més riquesa i expressivitat als nostres vins.
Les característiques de les vinyes ens permeten elaborar varietats blanques com el Parellada, Montonega, Macabeu, Moscatell, i Riesling, i varietats negres com Cabernet Sauvignon, Ull de llebre i Merlot . Així mateix podem combinar-les amb varietats experimentals de perfecte aclimatació, plantades en la nostra propietat, inclosos Marcelan, Prieto Picudo i Verdejo.
Tot el raïm és veremat manualment i recollit en caixes de 15 quilos. Això permet destriar en vinya, el que està en millors condicions. Seguidament és carregat en petits remolcs, que en pocs minuts s’entreguen al celler, on es sotmeten a una segona sel.lecció en taula.
Ecològica, agrícola i enològicament MAS RODÓ posa una especial atenció en tot el nostre projecte. L’ objectiu és oferir un producte elaborat amb la máxima cura i sentiment per tal de complaure els vostres sentits.