8a edició de la Lliga de curses de muntanya GRAN PENEDÈS

L’Associació esportiva CORREM PER LA TERRA, organitzadora de la LLIGA DE CURSES DE MUNTANYA GRAN PENEDÈS, ha decidit, amb l’objectiu de millorar-ne la gestió, i potenciar la participació en les curses de muntanya, cedir l’organització de l’edició del 2019 a WEEVENS.

Agraïm a Correm per la Terra la feina feta en les 6 edicions anteriors, i esperem amb el nostre treball donar continuïtat a aquest projecte iniciat l’any 2012.

L’any 2012 veient la proliferació de curses de muntanya que anaven apareixent a la comarca de l’Alt Penedès, des de Correm per la Terra es decideix impulsar i coordinar la I Lliga de curses de muntanya GRAN PENEDÈS.

l’Objectiu de la Lliga és fomentar la participació a les curses de muntanya del Penedès organitzades per diferents entitats culturals del territori i adscrites a la Lliga, creant sinèrgies que siguin útils per a la difusió de les proves i marcant un calendari.

Per altra banda, la Lliga també vol oferir als corredors una motivació extra. La Lliga GRAN PENEDÈS es una competició individual i per equips que premia els resultats i la regularitat dels participants de les curses que formen part del calendari , es a dir, els corredors que participin en qualsevol de les curses participants obtindran una puntuació en funció del resultat. La participació en una de les curses automàticament significa que el corredor participa en la Lliga.